AID Zone logo

Këndvështrime. Një këndvështrim në një botë ku të gjitha këndvështrimet kanë rëndësi.

Këndvështrime

Pikëpamje

Ajo vlen: Një e vërtetë e thjeshtë për t’i dhënë fund praktikave të dëmshme kundër grave dhe vajzave

Ajo vlen: Një e vërtetë e thjeshtë për t’i dhënë fund praktikave të dëmshme kundër grave dhe vajzave

01/07/2020

Pikëpamje

''Komisioni i Venecias: Një Mundësi për të Ecur Përpara'', thotë ambasadorja e SHBA Yuri Kim

''Komisioni i Venecias: Një Mundësi për të Ecur Përpara'', thotë ambasadorja e SHBA Yuri Kim

25/06/2020

Pikëpamje

Përgjegjshmëri, largpamësi dhe pronësi mbi reformat

Përgjegjshmëri, largpamësi dhe pronësi mbi reformat

18/06/2020

Pikëpamje

Trazirat në SHBA, drejtori i anti-Terrorit Gledis Nano në krah të kolegëve amerikanë

Trazirat në SHBA, drejtori i anti-Terrorit Gledis Nano në krah të kolegëve amerikanë

18/06/2020

Pikëpamje

''Gishti'' turk në Tiranë dhe vullneti i Ramës për marrëveshjen detare me Greqinë

''Gishti'' turk në Tiranë dhe vullneti i Ramës për marrëveshjen detare me Greqinë

17/06/2020

Pikëpamje

Dhënia fund e dhunës seksuale kërkon investime dhe aktivizim të mbarë shoqërisë

Dhënia fund e dhunës seksuale kërkon investime dhe aktivizim të mbarë shoqërisë

09/06/2020

Pikëpamje

Sgarbi, Sgërbot, Ilirët Barbarë dhe Europianët e Fisëm

Sgarbi, Sgërbot, Ilirët Barbarë dhe Europianët e Fisëm

09/06/2020

Pikëpamje

Zbatimi i reformës në drejtësi duhet të vazhdojë me më shumë vendosmëri se kurrë

Zbatimi i reformës në drejtësi duhet të vazhdojë me më shumë vendosmëri se kurrë

28/05/2020

Pikëpamje

Reforma në drejtësi, frymëzimi i vetëm për t’u marrë ende me politikë

Reforma në drejtësi, frymëzimi i vetëm për t’u marrë ende me politikë

23/05/2020

Pikëpamje

Të drejtat dhe dinjiteti i të moshuarve duhet të mbrohen në mes të pandemisë COVID-19

Të drejtat dhe dinjiteti i të moshuarve duhet të mbrohen në mes të pandemisë COVID-19

15/05/2020

Execution time: 0.022535085678101
Page section:menu