TË TJERA

Evropa

Kryeministri kroat, Plenkoviç: Shpresoj që të zhbllokohet integrimi në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Evropa

Ministri i Jashtëm i Finlandës: Brexit mund t'i ofrojë përfitime Evropës

MË SHUMË NGA EVROPA

Evropa

Kryeministri kroat, Plenkoviç: Shpresoj që të zhbllokohet integrimi në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Kryeministri kroat, Plenkoviç: Shpresoj që të zhbllokohet integrimi në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

25/01/2020

Evropa

Ministri i Jashtëm i Finlandës: Brexit mund t'i ofrojë përfitime Evropës

Ministri i Jashtëm i Finlandës: Brexit mund t'i ofrojë përfitime Evropës

25/01/2020

Evropa

6 viktima nga sulmi në Gjermani, ndër to dhe prindërit e të dyshuarit

6 viktima nga sulmi në Gjermani, ndër to dhe prindërit e të dyshuarit

24/01/2020

Evropa

Hungaria vendos patrulla të armatosura përgjatë lumit Tica për të kapur refugjatët

Hungaria vendos patrulla të armatosura përgjatë lumit Tica për të kapur refugjatët

24/01/2020

Evropa

Bullgaria në prag të krizës shëndetësore, mjekët dhe infermierët synojnë Gjermaninë dhe Austrinë

Bullgaria në prag të krizës shëndetësore, mjekët dhe infermierët synojnë Gjermaninë dhe Austrinë

24/01/2020

Evropa

Angela Merkel merr duartrokitje në Davos: Të dëgjohen të rinjtë për ndryshimet klimaterike

Angela Merkel merr duartrokitje në Davos: Të dëgjohen të rinjtë për ndryshimet klimaterike

24/01/2020

Evropa

Presidentët e BE Ursula von der Leyen dhe Charles Michel firmosin Brexit

Presidentët e BE Ursula von der Leyen dhe Charles Michel firmosin Brexit

24/01/2020

Evropa

Di Maio zbret nga posti i kreut të partisë populiste “Pesë Yjet”

Di Maio zbret nga posti i kreut të partisë populiste “Pesë Yjet”

23/01/2020

Evropa

Metodologjia e re e zgjerimit, gati më 5 shkurt

Metodologjia e re e zgjerimit, gati më 5 shkurt

23/01/2020

Evropa

Greqia zgjedh presidenten e parë grua, Katerina Sakellaropoulou

Greqia zgjedh presidenten e parë grua, Katerina Sakellaropoulou

22/01/2020

Execution time: 0.012412071228027
Page section:menu