TË TJERA

Bota

Interpol: Grupet e krimit të organizuar po përshtaten me aktivitete të reja kriminale

Bota

Zyrtari i OBSH-së paralajmëron: Virusi nuk do të zhduket së shpejti

MË SHUMË NGA BOTA

Bota

Interpol: Grupet e krimit të organizuar po përshtaten me aktivitete të reja kriminale

Interpol: Grupet e krimit të organizuar po përshtaten me aktivitete të reja kriminale

31/03/2020

Bota

Zyrtari i OBSH-së paralajmëron: Virusi nuk do të zhduket së shpejti

Zyrtari i OBSH-së paralajmëron: Virusi nuk do të zhduket së shpejti

31/03/2020

Bota

Mjekja shqiptare në Bergamo: Studimet tregojnë se virusi mund të jetë përhapur në Itali që në janar

Mjekja shqiptare në Bergamo: Studimet tregojnë se virusi mund të jetë përhapur në Itali që në janar

31/03/2020

Bota

Tjetër rekord viktimash në Spanjë, Franca dhe SHBA u bashkohen vendeve me mbi 3000 të vdekur

Tjetër rekord viktimash në Spanjë, Franca dhe SHBA u bashkohen vendeve me mbi 3000 të vdekur

31/03/2020

Bota

Origjina e COVID-19 sipas ekspertëve amerikanë

Origjina e COVID-19 sipas ekspertëve amerikanë

31/03/2020

Bota

Pedagogu i Ekonomikut: New York është shteti më i rrezikuar në Amerikë prej COVID-19

Pedagogu i Ekonomikut: New York është shteti më i rrezikuar në Amerikë prej COVID-19

31/03/2020

Bota

Vidhet piktura e Van Gogh në Holandë, hajdutët hynë në muze duke thyer një prej dritareve

Vidhet piktura e Van Gogh në Holandë, hajdutët hynë në muze duke thyer një prej dritareve

31/03/2020

Bota

Bie numri i fluturimeve në botë, pamjet e radarëve tregojnë një ulje drastike të trafikut ajror

Bie numri i fluturimeve në botë, pamjet e radarëve tregojnë një ulje drastike të trafikut ajror

31/03/2020

Bota

Masat anti-COVID-19 ulin ndjeshëm nivelin e ndotjes së ajrit

Masat anti-COVID-19 ulin ndjeshëm nivelin e ndotjes së ajrit

30/03/2020

Bota

Gjurmimi gjenetik i epidemisë po përpiqet të zbulojë mënyrat e mutacionit të COVID-19 dhe origjinën e tij

Gjurmimi gjenetik i epidemisë po përpiqet të zbulojë mënyrat e mutacionit të COVID-19 dhe origjinën e tij

30/03/2020

Execution time: 0.018090009689331
Page section:menu